Om os

 

SportAlt.dk er et veletableret firma.
 

I SportAlt.dk forhandler vi SPORTSREKVISITTER gennem vores tyske samarbejdspartner Kübler Sport, som er et stort anerkendt firma, med speciale indenfor sportsrekvisitter til brug i fodbold, fitness, håndbold, gymnastik, terapi, vandsport m.m..

 

Sideløbende med SportAltd.dk har vi webshoppen Trafik og Fritid ApS grundlagt i 1987, som har specialiseret sig i salg af bl.a. græsmaling, fodboldmål, og andet udstyr til boldbaner samt webshoppen BBrens.dk som forhandler fliserens til udendørs belægning.


Med mere end 30 år i branchen, ligger vi vægt på, at yde optimal kundeservice med stor kundetilfredshed, heraf vejledning om valg af produkter samt produktløsninger - som er en stor tillidssag mellem kunde og leverandør - og som kun skabes gennem en god åben dialog samt et godt og positivt samarbejde.

Med kunden i centrum sikre vi os, at vore kunder tilbydes det bedste produkt (produktudvikling har høj prioritet) hvor kvalitet og pris hænger sammen. Vores Webshop er opbygget således, at den er nem og overskuelig at finde rundt i. Men skulle der alligevel være noget vi kan gøre bedre, hører vi gerne fra Jer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75389911 
eller e-mail til info@sportalt.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller har kommentarer, ris eller ros.