Handelsbetingelser


 
 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

 

 


Generelle oplysninger

SportAlt.dk 

Søparken 13

6580 Vamdrup


CVR-nr. 11958141

E-mail: info@sportalt.dk
Tlf.nr. 7538 9911
 


Betaling

 

Betalingskort:
SportAlt.dk / Trafik og Fritid modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Også mulighed for bankoverførsel til Sydbank: 7040 - 2274354.


SportAlt.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Faktura via E-mail
Der er mulighed for at få tilsendt faktura via E-mail (gratis) KUN B2B-kunder

E-Fakturering:
Der er mulighed for at få fakturaen tilsendt elektronisk (EAN-nummer)

 

 

Produkterne

Leveres stk.vis med mindre andet er angivet under produktet.


Levering

SportAlt.dk sørger for levering med GLS til modtager eller Pakkeshop.
Leveringstiden er ca. 5-8 hverdage på lagerførte produkter og afsendes fra fjernlager i Tyskland.
Såfremt der opstår forsinkelser hos Fragtfirma, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
SportAlt.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragtfirma.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender SportAlt.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Må pakken stilles - udfyld GLS fuldmagt


Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

 

Fejl og mangler

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer på shoppen.

 

Fortrydelsesret

 

B2B kunder:

Der er INGEN fortrydelsesret i henhold til AFTALELOVEN.

 

Privatkunder:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe til 7538 9911 eller maile til info@sportalt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur, i original emballage, til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Vi anbefaler at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind og gemmer kvittering for afsendelse.

Vi modtager ikke varer retur sendt pr. efterkrav.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

  1. Levering af varer, som er specialfremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

  2. Levering af specialfremskaffet varer.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


SportAlt.dk / Trafik & Fritid

Søparken 13

6580 Vamdrup

 

Mrk. Retursvare

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse - ring for nærmere aftale på 75389911. 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:

SportAlt / Trafik & Fritid

Søparken 13

6580 Vamdrup

Mrk. Reklamation
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Ingen personlige data der registreres på SportAlt.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Trafik og Fritid ApS

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Sportalt.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos SportAlt.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra SportAlt.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Indehaver John Madsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23-05-2017